21/2/11

TREBALLS LLIURES

L'Oriol ha volgut experimentar amb una imatge surrealista original de Paissatge amb ungles... La tècnica escollida fou el guaix per la qualitat mat que proporciona i el col·lage que conforma el marc daurat.

L'Elena va poder realitzar el seu desig de representar una visió en contrapicat d'un bosc nevat de la seva enyorada Rússia. La tècnica utilitzada fou l'acrílic aplicat com a base amb espàtula, esgrafiat i finalment pintat a esponja sobre una base de fusta.

La Paqui va experimentar la mateixa tècnica d'espàtula, esgrafiat i esponja amb un motiu molt semblat però amb un tractament més pròxim a l'abstracció.

La Susana va escollir una imatge molt subtil si bé inquietant i amb el tractament de la tècnica l'apropà més a l'expressionisme abstacte. En aquest cas el treball d'espàtula és més present i l'esponja s'ha usat més com a eina estractora de matèria.

Finalment, la Maria del Mar ha realitzat el seu primer pastel. Ha aconseguit interpretar amb molt d'encert un impressionista paissatge original a partir d'una fotografia de La Mancha.
Aviat aniran sols aquests alumnes!!!

1 comentario:

Cristina Ferré dijo...

Everything what is published here is works of my students. I am enchanted of which it likes.