14/3/12

FUROSHIQUI

LAURA

PAQUI

Continuant amb l'abstracció en aquesta ocasió vam partir d'una imatge de Furoshiqui, l'embolcall tradicional japonès, que es realitza amb mocadors de seda o cotó. La idea era captar l'essència del ritual i interpretar l'embolcall mostrat duent-lo al nostre món, de manera que l'obra final ja no fos cap furoshiqui sinó un quadre realitzat amb colage de teles.

La Laura va fer una lectura festiva de l'envolcall, d'homenatge, ja que per ella un embolcall tan especial és una cosa que hom prepara amb molta atenció pensant en la persona a qui va adreçat l'objecte embolicat.
Per la seva banda la Paqui pensava que no tenia cap relació amb embolcalls sinó eren els enviaments postals de les botigues on-line que utilitza normalment i això no li semblava interessant, d'entrada. No obstant aviat li vingué al cap un altra mena d'embolcall postal, els que la mare preparava pel seu germà quan era a la "mili", aleshores va decidir fer un paral·lelisme d'ambdós paquets postals, l'un elegant, exclusiu i relacionat amb la moda i l'altre auster, senzill i pobre d'un temps on un paquet de menjar era més que un tresor.

No hay comentarios: