25/5/12

16 CAPUTXETES MÉS


 NADIA

 RUT

 PERE

 BERTA S.

 BERTA A.

 ÈLIA

 IVAN

 KARLA

 MARCEL

 LAIA

 HUGO

 PAULA

 ABRIL

 MIREIA

 ALBA

Quan ens pensàvem que tots i totes coneixíem al detall la història de la Caputxeta... A La Vaca a la Lluna ens en van explicar 21 versions!!! Bé, de fet no les vam explicar totes però si una bona selecció, extretes del llibre 21 Caperucitas Japonesas I aquest va ser el maravellós resultat de les interpretacions que en van fer els petits.

AUTORRETRATS

MARIA

LORENA

ELSA

MARTA

MARINA

CARLA

LAIA

Aquest va ser un treball divertit i molt més fàcil del que semblava, la veritat és que la majoria no confiaven en el resultat... Però oi que és fantàstic?!

2/5/12

PRIMERS QUADRES

 Elsa

Marta

 Carla



Primeres obres amb acrílic sobre llenç. L'Elsa va decidir fer la seva versió del protagonista d'un llibre que estava llegint i la Marta va preferir fer un dibuix original, la Carla va pintar a l'Ester, la protagonista del mític còmic del mateix nom i la Lorena a la Dolça Picarol... Molta literatura i potser també molta influència de les nostres exposicions d'ilustració.

COLAGE

 Maria

Marina

Per crear una composició interessant de vegades podem prescindir dels pinzells i construir la nostra proposta amb papers reutilitzats, estripats, retallats, tacats només cercant equilibri i armonia.

SERIACIÓ

 Laia

Marina

Les alumnes adolescents també han volgut participar en la proposta de seriació. Han utilitzat el colage i la pintura per cercar diàlegs entre composicions i crear-ne una altra amb totes elles. Estripar, retallar, foradar... Cercar l'equilibri, i el contrast, l'ordre en el desordre. No era tan senzill però si que molt divertit.