21/2/11

TREBALLS LLIURES

L'Oriol ha volgut experimentar amb una imatge surrealista original de Paissatge amb ungles... La tècnica escollida fou el guaix per la qualitat mat que proporciona i el col·lage que conforma el marc daurat.

L'Elena va poder realitzar el seu desig de representar una visió en contrapicat d'un bosc nevat de la seva enyorada Rússia. La tècnica utilitzada fou l'acrílic aplicat com a base amb espàtula, esgrafiat i finalment pintat a esponja sobre una base de fusta.

La Paqui va experimentar la mateixa tècnica d'espàtula, esgrafiat i esponja amb un motiu molt semblat però amb un tractament més pròxim a l'abstracció.

La Susana va escollir una imatge molt subtil si bé inquietant i amb el tractament de la tècnica l'apropà més a l'expressionisme abstacte. En aquest cas el treball d'espàtula és més present i l'esponja s'ha usat més com a eina estractora de matèria.

Finalment, la Maria del Mar ha realitzat el seu primer pastel. Ha aconseguit interpretar amb molt d'encert un impressionista paissatge original a partir d'una fotografia de La Mancha.
Aviat aniran sols aquests alumnes!!!

12/2/11

IMPLOSIVA AMB COLORS CÀLIDS

 Paqui

 Isaura

 
Ma. del Mar

Cristina

Susana

Elena

Cristina

Seguint amb l'exercici anterior aquest cop hem escollit els colors càlids i un tema implosiu per excel·lència com és una posta de sol. Jugant amb els contrastos de llum i cercant un traç agosarat amb les ceres, mitjançant fusions de color, superposicions i rascats hem aconseguit uns paissatges amb una bona dosi de dramatisme que trenquen la quietut ambiental de la imatge reflectint un estat d'ànim més turbulent que l'habitual d'aquesta mena de paissatges.

5/2/11

ARMONIA IMPLOSIVA AMB COLORS FREDS

 ELENA

 ISAURA

 M. DEL MAR

 PAQUI

 SUSANA

 ORIOL

Seguim treballant a l'entorn de les armonies de color, ara estem amb les armonies implosives, que son les que ens serveixen per transmetre sentimens, sensacions i emocions intimistes, tranquiles i a cops tristes, entre d'altres per l'estil. Per tal de comprovar-ho hem utilitzat una imatge un xic contradictòria amb aquest enunciat, son unes onades salvatges amb molt de moviment però en captar-les sense cap referència, soles..., les domina el color fred i tot el moviment, inquietut i fins-i-tot ràbia que podrien estar exposant es concentra en elles mateixes i ens pot portar cap a un reflexe d'estat interior.
Aquest exercici també ens ha estat molt útil per indagar una mica més en el traç, altres maneres d'aplicar el color..., aiguades, empastos, amb pinzell, amb els dits, traços llargs gestuals, remolins indefinits... Tot plegat molt divertit.