28/12/10

CATRINES












Quina badada! Ens haviem oblidat de penjar aquest treball tan divertit que vam fer pels volts de Tots Sants. Vam observar com celebren aquesta festivitat en altres països per anar més enllà de castanyeres i hallowen i ens vam quedar amb les "Catrinas" de Mèxic. Allà recorden els difunts amb una gran alegria en la qual fan participar els esperits dels éssers perduts invocant-los amb aquests festius esquelets que anomenen Catrines. De passada vam observar com es construeix l'esquelet humà... aproximadament i algun n'hi va haber que va fer la seva particulars interpretació del tema. Només dir-vos que aquí hi ha la meitat dels treballs ja que l'altre grup va ser tan ràpid a endur-se'ls que no vam tenir temps de fer-los la foto...

18/12/10

GAMA QUEBRADA

Susana

Oriol

M. del Mar

Paqui

Isaura
Elena

Continuem treballant les possibilitats de l'armonia impolsiva. En aquesta ocasió hem indagat en la gama quebrada i la majoria s'han sorprès de la quantitat de tonalitats i matisos que es pot obtenir en una paleta tan limitada.
Vam escollir imatges d'animals peluts o amb plomes per tal que ens facilités l'empastat dels colors i alhora començar a indagar en les possibilitats del traç.

17/12/10

ILLES I BITLLES











Ens hem encantat una mica i tenim pendents de pujar uns quants treballs. Així que ho resumiré. Amb els més petits hem estat creant un arxipèlag d'illes imaginaries fetes amb papier maixé. Algunes tenen coves altres son illes de gel habitades per pingüins i altres son illes plenes de color, ideals per a un pintor.
Després, i pensant en els dies de festa que s'acostaven vam construir un joc de bitlles, per poder jugar mentre arriben els reis, vam reciclar tubs de cartró i boles de cel·lulosa. Hem fet unes quantes partides i som tots uns atxes!

1/12/10

CERCANT OMBRES











En aquest exercici els alumnes han estat investigant com s'aconsegueixen les ombres d'un color mitjançant el seu complementari. Alguns colors es resistien més, sovint no trobaven la mesura en la mescla, però han tingut ocasió d'observar el comportament dels colors en les mescles. Està realitzat amb acrílic sobre paper